fredag 14. mars 2014

Oslogruppa satser stort


Skrevet av Linn 
Vi har snakket om det i flere år faktisk. På møter i Oslogruppa, gjerne over et glass vin. "Hadde det ikke vært kult å arrangere en konsert??" "Hadde det ikke vært kult om vi kunne fått Zing Experience til å spille i Norge?"

En dag for ikke så mange måneder siden ble det bestemt: Vi satser stort! Vi skal lage konsert. Vi skal fylle Rockefeller!

I et tidligere blogginnlegg skrev jeg om hvordan Prosjekt Haiti sitt arbeid i Norge drives i hovedsak av frivillige som er knyttet sammen i nettverk rundt om i landet. Nå skal altså de frivillige i Oslo arrangere konsert kombinert med familiedag på Rockefeller, en oppgave vi har tatt fatt på med skrekkblandet fryd.
Paul i Zing Experience kommer!
Hvor starter man?? Zing Experience bekreftet raskt at de gjerne ville stille opp. Men vi trengte flere artister. Hvem kjenner noen? Hvem kjenner noen som kjenner noen? Hvem kan tenkes å spille gratis for et godt formål på en søndag? Phone Joan har takket ja, det har Maria Due også. En annen, utrolig kul artist, har lovet å stille opp, men vi kan ikke bruke navnet hennes i markedsføringen. Hva gjør man da? 
Videre måtte vi ut og søke sponsorer og annen pengestøtte. Det koster litt med et slikt arrangement, og vi kan ikke bruke penger som skal gå til ungene på Haiti. Ny runde: Hvem kjenner noen? Hvem kjenner noen som kjenner noen? 
Her kan vi ha....stands? Utstilling? Kunstworkshop?
Artister, trommeworkshop, kunstworkshop, plakater, flyers, pressedekning, facebook-events, reklamefilm, bildeutstilling, pølsesalg, hvem skal gjøre hva og hvordan? En haug med oppgaver, litt armer og bein og masse, masse engasjement! Det virkelig kult å være en del av et fellesskap der alle trekker i samme retning, alle stiller opp, alle bidrar. Det er ennå en del som må på plass før vi er klare, men dette går veien!

Jeg håper vi når målet vårt om å fylle Rockefeller, både på familiearrangementet og på konserten. I alle fall skal vi sørge for topp stemning for alle som dukker opp!

Les mer om arrangementene på www.prosjekthaiti.org og kjøp billetter på www.billettservice.no
Kunstworkshop står på programmet


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar